droggg11Potgoricë, 17 shtator  -Nje shteat  shqiptar M.G.  (27) nga Durrësi eshte  arrestuar sot nga polcia maalziase  në pikën kufitare me Shqipërinë-Bozhaj i dyshuar  për të kontrabanduar 40 kilogram droge ne 38 paketa, njofton agjencia e lajemeve “Presheva Jonë”

Ai ishte në makinë Nissan, targa italiane, ai drogen e kihste bere paketa-paketa dhe e kihste futur ne dysheme të automjetit.

Sipas njoftimit, ndaj shqiptari eshte ngritur akuza penale i cili te henen do te sillet dhe t ejap pergjejgesi para Prokurorit, për shkak të dyshimit të arsyeshëm se ka kryer veprën penale të prodhimit të paautorizuar, posedim dhe shpërndarje të lëndëve narkotike. Droga e kapur do të dërgohet në qendrën e Mjekësisë Ligjore për ekspertizë.drogeeqq

SHPËRNDAJE