Preshevë, 28 korrik  -Ylli i kinomatogarfise serbe Sasha Pantic i njohur si “kursagjija” apo si “shqiptari” tahse eshte bere i njohur edhe nder shiptar , emision ky humoristik mjaft i shikushem edhe nder shqiptaret.

“Shqiptrari” i thote serbes “hajde popusimi” ! Kolegëve: Serbi pi*ka vam materina!…Shikoni VIDEO-n,. Kurse ne videone dyte shikoini se i aktroi” shqiptar” i varvitet serbes…dhe ja lyp…

 

 

SHPËRNDAJE