Lausanne, 16 shtator  -Kush do të jetë “Miss Earth Suisse  Romande-2018” ? Agjencia  e lajmeve “Presheva Jonë” zbuloi njëren nga tete kandidatet te Zvicres frankofone për t’u bërë ambasadore e bukurise nga ky kanton. Eshte kjo 26 vjecarja Kyoko Masuda (me orgjine japoneze) kandidate potenciale për Miss Earth Suisse Romande 2018.

Kyoko Masuda kandiate serioze ne “Miss Earth Suisse Romande 2018” thote për agjencine e lajmeve “Presheva Jonë” se si cdo kandidate edhe une shpresoj ta fitoj ket titull. Por, per mua ështe sukses mjaft i madhe edhe si pjesemarrese. Nganjehere nuk mvaret e tëra vetem nga bukuria, por edhe nga fati..”

Profesioni i kandidates Kyoto eshte Trajnimi i Garment Designer dhe Punonjëse e Tregetisë në Komunikim. “Kthehu nga udhëtimi im në Kubë dhe Meksikë. Dua gjithçka që lidhet me emocionin, vizualitetin dhe dinamizmin. Unë jam i interesuar për komunikim në botën sportive, dhe nga fusha e ngjarjeve. Unë jam gjithashtu një balerinë. Unë praktikoj disa stile të vallëzimit, si Girly, House deh Polet..” thote për “Persheva Jonë”  26 vjecarja Kyoko Masuda (japoneze) kandidate potenciale për Miss Earth Suisse Romande 2018.

Nën moton “Bukuria për një Kauzë”, kater vajzat e reja që do të marrin një prej shalleve do të zgjidhen për zgjedhjet e fundit të zgjedhjeve të Miss Earth Schweiz 2018, që do të zhvillohen në janar të vitit të ardhshëm në Lausanne. Zbuloni fytyrën e kandidatëve në diapozitivën tonë.

SHPËRNDAJE