Aksionet e Inspektoriatit Ndërtimor Urbanistik Kombëtar në Shqipëri për të rrënuar ndërtimet pa leje gjithandej vendit nuk kanë shkuar gjithmonë mirë.

Së fundi gjatë një aksioni në vendbanimin e quajtur Hamallaj, zonë bregdetare afër Durrësit, Policia dhe INUK-u janë përballur me një rezistencë të ashpër nga banorët.

Disa përsona dhe policë kanë mbetur të lënduar nga përleshja që mund ta shihni më poshtë:

SHPËRNDAJE