drogueeeeGJENEVE, 9 gusht -Dy shtetas shqiptarë u arrestuan në Gjenevë, për shkelje të Aktit të Kontrollit të Narkotikëve dhe Ligjit për të huajt. Ata i kanë ofruar gjashtë paketa të drogës një oficeri të policisë së Gjenevës. Nuk eshte kjo hera e aprë që shiptgaret i oforjnë drogë polcisë?!, por qe perfundojne pas grilave,  njofton agjencia e lajemeve “Presheva jonë” nga Zvicra, duke ju referuar burimeve të polcisë së kantonit.

Dy trafikantët e drogës i kanë propozuar sot heroinënjë inspektori të Task Force Drogue në Gjenevë. Dy shqiptarë, të moshës 19 dhe 22 vjeç, janë vënë në dispozicion të prokurorit publik.

Një i pandehur i bëri shenjë njërit prej inspektorëve, duke rënë dakord me atë të shitjes së gjashtë pako heroinë në vlerë për 600 franga (rreth 500 euro)

Për të finalizuar marrëveshjen, ata shkuan në një rrugë të vendosur pak më larg, ku u bashkua nga i pandehuri i dytë, i cili i dorëzoi paketat policisë. Ata u arrestuan në atë kohë nga ana e inspektorëve të tjerë, tha të shtunën se policia e Gjenevës.

SHPËRNDAJE