policccMbi  170 makina dhe dhjetë ruletë jane konfirkuar nga policia në Bujanco dhe Preshevë, ka njcftuar sot ministria e Puneve të Mbrendshme (MUP) të Serbisë e cila eshte vene diteve te fundit ne gjah kunder jo vetem prostitucionit por edhe lojërave ilagale (“kockarëve”) dhe komargjinjëve ne Luginë , transmeton agjencia e lajmeve “Presheva jonë”

Operacioni i gjerë i policisë kontrollon kazinove në Serbinë jugore konfiskuar 170 makina dhe dhjetë të ruletë, për të cilat nuk ka pasur licencat e duhura dhe certifikatat për operacionin. Sipas zëdhënësit të  policise në Vranjë Dragan Stamenkovic, në ketë aksion kanë marrë pjesë mbi 100 policë dhe 10 inspektorë tatimi.

Polcia po ashtu  ka konfiskuar edhe 800,000 dinarë (7.000 €) dhe 3,000 euro duke zbuluar edhe  20 punëtorë të pasigururuar, ka njoftuar Ministria e Punëve të Brendshme të Serbisë.

Aksioni u zhvillua të premten në mbrëmje, në bashkëpunim me inspektim tatimor, fushën e Vranjës, Vranjës Spa, Vladičinig Han, Preshevë dhe Bujanoc.

Gjatë aksionit, ku morën pjesë rreth 100 policë dhe 10 inspektorë të Administratës Tatimore, bënë objektet 30 kontrollit.

Qëllimi i fushatës ishte për të përcaktuar ligjshmërinë e objekteve dhe pagimin e taksave dhe kontributeve të punësuar punëtorë.

SHPËRNDAJE