drogaaazurZURISH. gusht   -Një trafikant droge u arrestua sot pasdite në një rrugë në Cyrih, ndërsa mbante 11 kg heroinë në valixhen e tij. njofon “Presheva jonë” nga Zvicra duke ju referuare burimeve policore. Burri i arrestuar është një shqiptar 27 vjeçar. Pos drogës, policia tek ai ka gjetur edhe mbi 3,000 franga. Trafikanit ehste arrestuar menjehre dhe do të jep përgiigjie para prokurorit kantonal të Minysitrisë Pulbike
SHPËRNDAJE