Bujanoc, 12 tetor -Lëvizja e Progresit Demokratik në kuvendin e saj zgjedhor mbajtur para ca ditesh , për kryetar ka zgjedhur Shqiprim Musliun, djalin e ish-liderit të Lugine se Preshevës ted ndjerit Jonuz Musliu ish-kryetar i Kuvendit te Bujanocit dhe ish -drejtor politik i SHP te UCPMB-së, njofton agjencia e lajmeve “Presheva Jonë”

Shqiprim Musliu krytera i ri i LPD-së për aguencine e lajmeve “Presheva Jonë” ka deklaruar se “do të vullnete, forcë dhe motiv që së bashkue me anëtarët tjerë të partisë te veprojë drejtë duem avancuar ceshzjen tomne kombëtare, deri ne realizmin e aspritave topna ko,mbëtare ashtu siç na kishte mësuar Jonuz Musliu..”

LPD është pjesë e koalicionit qeverisës në komunën e Bujanocit dhe pjesë përbërëse e Këshillit Kombëtar Shqiptar.
Jonuz Musliu ishte kryetar i Lëvizjes së Progresit Demokratik, njherit kyretzra i KKSH-së që nga themelimi ndërsa pas një beteje disa mujore me sëmundje vdiq më 18 Janar në spitalin e Edrenes në Turqi

SHPËRNDAJE