L’image contient peut-être : texte et plein airBesojme s enuk aknevoje te prezentojme afaristin dhe biznesmenin e njohur ne Evrope (nga Presheva) z. Muhamed Shabani i cli q eprej deceniesh jeton dhe verponne Zvicer. Megjithate po shtojme se Muhamet Shabani eshte drejor gjeneral i MS Finanz Group AG me seli në Cyrih.  Shabani  eshte nga Presheva i cili ka lindur ne fshatin Miratoc i cili pas mabrimit te shkollimit ne fshat, preshve e Prishjtinë ai vazhdoi studimet posdiplomike ne fushën e biznesit në Zvicër.

L’image contient peut-être : 1 personne, sourit, texte Muhamet Shabani  ky humaniste dhe biznismen i njohur rradhitet nder milioneret e njohur ne token e e konfedereates helvetike në Zvicër.  Ai jeton dhe vepron ne Cyrih, i cili drejton MS Finanz Group AG. MS Finanz Group AG, me seli në Zuyrich eshte nje kompani  e njohur per kredite e cila sot ka edhe selite tjera si ne Lucern, Bazel dhe St. Gallen.

Keni enderruar shtepine tuaj? Po endrrat realitet si ju duken?….

Ne menduam per ju duke bere te mundur realizimin fantastik te projektuar me metodat me te fundit bashkekohore Zviceriane, duke iu siguruar qetesi,sigurim me roje,siguri digitale,mirembajtje te oborreve tuaja si dhe shume sherbime te tjera, per me teper informacion nxitoni te kontaktoni sa me pare pasi shitjet kane vazhduar, me cmime konkuruese ne treg duke filluar nga vetem 89.000€ deri 99.000€ te kompletuara me celesa ne dore.Kontaktoni Drejtorin Ekzekutiv te Kompanise MS FINANZ Group AG z.Muhamed Shabani ne nr. +41798500101 gjithashtu dhe ne zyren e shitjes ne Gjilan tek Z. Agron Berisha me nr +37745869044

Risi- Mund te beni sot tuajen shtepine dhe pagesen me Rata deri ne 6 vjet

L’image contient peut-être : 4 personnes, personnes souriantes, personnes debout, texte et plein air

Në Zvicër është një nga kompanitë kryesore në sektorin e shërbimeve financiare. Ajo ofron shërbimet e saj për klientët në të gjithë Zvicrën dhe ofron këshilla 24h / 24 mbi të gjitha çështjet financiare. Biznesi dhe aktivteti i  MS Finanz Group AG. MS Finanz Group AG Muhamet Shabani ka kaluar kufijte e Zvicres dhe vendeve te BE-së io shtrire  sot edhe en Kosovë.

Agjencia e lajmeve “Presheva Jone” ka mesuar se milioneri dhe biznismeni i njohur shqiptar ne Zvicer Muhamat Shabani ka lidhje te ngushta me multi milioneret te njohur si oligarh..

Sidoqftë MS Finanz Group AG përcakton standardet vazhdimisht të reja në kushtet e shërbimit dhe këshilla për klientët, grupi gjithashtu është zgjeruar misionin e tij dhe zhvillimin e zgjidhjeve inteligjente që i përshtaten nevojave në ndryshim të konsumatorit.L’image contient peut-être : ciel, maison et plein airL’image contient peut-être : ciel, nuage, plante, arbre et plein air

 

SHPËRNDAJE