shqiill11Prresheve, 2 qershor -Sekretari shtetëror në Ministrinë e ekonomisë, Dragan Stevanovic u takua sot me kryetarin e komunës së Preshevës Shqipërim Arifi për të sjellë investitorët e parë të huaj në këtë fushë pazhvilluar.  komune njofton agjencia e lajmeve “Presheva Jone”

I pari i Presheves, ka zhvilluar  një takim në Ministrinë e Financave dhe bashkëpunëtorët e tij, e cila do të negociuar në lidhje me sjelljen e investitorëve të huaj. Këto janë dy projektete propozuara: prodhimi i energjisë elektrike nga dielli si dhe prodhimi domateve.

“Qëllimi yne është për të përmirësuar ekonominë e këtij qyteti që të zhvilluar ekonomikisht e Jugut Serbinë, shkalla e papunësisë është ulur për të punësuar të rinjtë..” tha Stevanoviç pas takimit me kryetarin e ri te Presheves Arifi.

“Ky është hapi i parë i madh për komunën e Preshevës, të jemi një nga qytetet më të zhvilluara në Serbi dhe kjo do të jetë një hap i madh per te quar  përpara  qytetin tonë per te mire te  qytetarët tanë, ..”tha kryetari i komunës së Preshevës

SHPËRNDAJE