editatahiriMinistrja pa protofol gjithë pasurinë e deklaruar e ka në vlerën mbi 500 mijë euro. Të gjithë pasurinë e ka deklaruar si personale përfshirë një veturë Opel Astra në vlerë prej 2 mijë euro, afro 3 mijë euro të mbajtura si para të kursyera dhe mbi 20 mijë euro si të hyra vjetore. Kjo “dama iz parisa” qe spo ja “ndien per Preshvevën, milionere. Ajo skone vjen ne Brukse krre e se peormend permend Presheven ne Bruksel si Hashimi, ne perjshtim te Mutivodes apo Muciababën herepas’here…

Si pasuri të përbashkët me familjarët e tjerë, Tahiri ka deklaruar një shtëpi, truall dhe tokë./BS

SHPËRNDAJE