Shoqata Vizioni përfaqesuar nga Kryetari Lulzim Miftari dhe Koordinatori Shefki Jonuzi qëndruan ne Republiken e Turqisë per disa ditë gjat këyre ditëve realiziuan disa takime.

Disa nga takimet më të rendesishme ishin :

Me kryetarin e Fondacionit Qeveritar ” #SETA”
( Syaset , Ekonomi ve toplum arsştirmalari vakf /
Foundation for political , economik and Social research)

Takim me kryetarin e Gjysëm-Hëna e Kuqe Turke ( #TURK KIZILAY)

Turkiye Genclik Vakfi #TUGVA ( Organizat rinore )

Takim me shoqatën #DUNBALFED e cila në mesin e saj ka një numer të madhë shqiptar dhe selija e saj gjindet në komunën e BayramPashes.

Takim me përfaqesues të Rinise së #AK- PARTI-s me të cilët sbashku me 25 qershore me nje darke pune e festuan fitoren e presidentit Rep. e Turqise Recep Tayyip Erdoğan

Perfaqësuesit e Shoqatës Vizioni per zhvillim dhe koooperim në të gjitha takimet që i realizuan , i niofuan per situaten ne Preshevë dhe njëkohesisht kerkuan që bashkepunimet qe i kemi ti vazhdojm dhe i ftuan qe ta vizitojne vendin tone , me qellim te ne te ardhmen te rritet bashkepunimi.

Shoqata Vizioni per zhvillim dhe Kooperim
( Vzhk )

Preshevë
27/06/2018

SHPËRNDAJE