Detaje të reja dalin në dritë për marrëdhënien 12-vjeçare të Angelina Jolie dhe Brad Pitt. Mediat amerikane shkruajnë se Pitt ka në dorë mbi 100 audio-xhirime, ku flitet për problemet që Angelina kishte me lojërat perverse seksuale dhe drogën.
Pjesë e këtyre audio-xhirimeve është edhe ajo çfarë në të vërtetë mendon Jolie për Jennifer Aniston.

angelina-jolie-breast

“Nëse këto regjistrime dalin në publik, mund ta dëmtojnë rëndë Angelinën dhe betejën e saj për të marrë kujdestarinë ndaj fëmijëve. Këto incizime janë realizuar gjatë periudhës 12-vjeçare kur aktorët kanë vizituar psikiatrin e njohur Ron Bard”, ka deklaruar një burim pranë çiftit.
“Angelinës i pëlqen që ta presë veten me thikë gjatë seksit dhe ta lëshoji gjakun që të rrjedh mbi trupin tim. Kjo më ka pëlqyer. Madje asaj i pëlqen që të lidhet”, mendohet të ketë thënë Brad tek psikiatri.
Ndërsa për Jennifer Aniston, Jolie duket se ka një urrejtje patologjike dhe së është shprehur se do t’i vërsul qentë e saj pitbull

SHPËRNDAJE