Sonte ne kuader te Champions Leagu do te kete ndeshje mjafte te forta ku vlene te theksohet ndeshja ne mes Arsenal dhe PSG

arsenal-psg

Do te bejme nje analize rreth statistikave te ndeshjeve te fundit ne kupat europiane te te dyja ekipeve.

Arsenali ka pranuar gol ne 55% te lojrave si vendas ne

20 ndeshjet e fundit.

Arsenali ka shenuar gol ne 85% to lojrave si vendas ne 20 ndeshjet e fundit.

Arsenali ka pesuar gol ne 11 ndeshje nga 20 ndeshjet e fundit ne te cilat 3 i ka fituar,1 ka barazuar dhe ka humbur 7.

Arsenali ne 20 ndeshjet e fundit si vendas ka nje mesatare te shenimit 2.2gola per ndeshje dhe 1.5gola te pranuar per ndeshje

PSG ka pranuar gol ne 70% te lojerave si mysafir ne 20 ndeshjet e fundit

PSG ka shenuar gol ne 80% te lojerave si mysafir ne 20 ndeshjet e fundit

PSG ka pesuar gol ne 14 ndeshje nga 20 ndeshjet e fundit ne te cilat 5 i ka fituar, 3 ka barazuar dhe ka humbur 6.

PSG ne 20 ndeshjet e fundit si mysafir ka nje mesatare te shenimit 1.8gola per ndeshje dhe 1.1gola te pranuar per ndeshje.

Parashikim: fitore e Arsenalit 50%  , barazim 30% , fitore e PSG 20%

 

 

SHPËRNDAJE