E vendosur në zemër të qytetit të Gjilanit, qytetit më lindor të Kosovës, në rrugën Bejt Pireva, shitet shtëpia e gatshme për banim.

Shtëpia është e vendosur në një parcellë me sipërfaqe rrethë 10 (dhjetë) ari truall, në fund të oborrit, dy katëshe dhe me nënkulm të gatshëm për përdorim si sallon apo për ndonjë orientim të posatshëm, varësisht nga destinimi që pronari i ri vendos të ia japë.
Në një lagje të qetë, por afër qendrës, shtëpia është ideale për një familje të mesme papo edhe të madhe. Vetëm 200 metra larg nga shkolla, përafërsisht njejtë e ka edhe shtëpinë e shëndetit, janë këto dy elemente shumë të rëndësishme për dikë që vendos të ndërrojë “vatan”
Me anë të disa fotografive poshtë, ju paraqesim pamjen e shtepisë dhe oborrit, ndërkohë që ju në rast se keni interes, mund të kontaktoni në numrin e telefonit:

00 383 45 407 973 (viber dhe watsapp)

Rruga e lagjes, para dyerve te shtepise.

Shtëpia është e izoluar mirë dhe në tërësi

Rruga e lagjes e cila te nxjerr ne rrugen kryesore
Dyert e shtepise
Pamja e shtepise dhe oborrit prej hyrjes nga dyert kryesore.

Shtëpia ka në tërësi rreth 300 metra katrore

Pamja e oborrit te shtepise nga cepi i shtepise.

Shtëpia të lejon që t’i sillesh oborrit të shtëpisë në cdo cep të tijin.

Pamje nga salloni, pjesa e kuzhines dhe tavolines se ushqimit.
Njera prej dhomave te gjumit ne katin perdhese.
Pamje nga salloni duplex.
Gjithashtu pamje nga salloni duplex.
Korridori mes dhomave ne katin siper.
Toaletin ne katin perdhese.
Njera prej dhomave.
Pamje nga salloni, qendrimi ditor.

Shtëpia, kati përdhesë dhe kati i parë gjithsej kanë 6 (gjashtë dhoma gjumi

Pamje nga dhomat extra te shtepise, te cilat per shkak se pronaret nuk jetojne ne Kosove, nuk jane te rregulluara.

 

Vërejtje, shtëpia nuk është në gjendje qysh do të duhej te ishte, pasi që është tepër pak e përdorshme, sepse pronarët jetojnë jashtë Kosovës, në perëndim.

SHPËRNDAJE