Janë publikuar fotot e para të Samsung Note 20 Plus.
Galaxy Note 20 Plus pritet të jetë në dispozicion në 2 ngjyra: zezë dhe bakri ose ari.


Sipas “Pigtou”, ndryshimi më i madh është se Samsung Galaxy Note 20 Plus do të ketë një modul më të madh kamere në pjesën e tij të pasme në krahasim me Samsung Galaxy Note 10 Plus.
Ashtu siç shihet në fotot e publikuara, model i ri i Note 20 Plus i ngjan sistemit të kamerave të Samsung Galaxy S20 Ultra.


Note 20 Plus do të jetë pak më i madh sesa Note 10 Plus, por më i hollë.
Sipas “The Verge”, Samsung do ta prezantojë pajisjen e re në muajin gusht, në një prezantim “online” për shkak të pandemisë coronavirus.

SHPËRNDAJE