-Presidenti i SRS Vojislav Sheshel tha se negociatat midis Beogradit dhe Prishtinës duhet të kthehen në Kombet e Bashkuara.

-Vojislav Sheshel tha se Rusia dhe Kina duhet të përfshihen në negociatat për Kosovën dhe Metohinë.

 

– E thashë disa vjet më parë. Shqiptarët kanë forcat e tyre mbrojtëse, dhe ato janë Amerika, Anglia, Franca dhe Gjermania (edhe pse nuk është anëtare e Bankës Botërore).

Serbia duhet të thërrasë forcën e saj të vjetër mbrojtëse, Rusinë dhe forcën e re, Kinën, sepse në këto 10 vjet, marrëdhëniet miqësore midis Serbisë dhe Kinës janë zhvilluar me shpejtësi, dhe ne tani kemi një forcë tjetër mbrojtëse.

Ajo mund të mos jetë gati të na mbrojë me armë, por është e gatshme të ndihmojë në të gjitha mënyrat e tjera.

Unë jam i bindur se momenti nuk është larg dhe se ajo është e gatshme të na mbrojë me armë – tha drejtuesi i Radikalëve në TV Pink.

SHPËRNDAJE