Deputeti nga rradhët e AAK-së, z. Haxhi Shala, ka vizituar fshatin Brekoc të Gjakovës ku është pritur nga shumë aktivist e përkrahës të tij për ta deleguar deputet në Kuvendin e Republikës.
z. Shala nga aty ka thënë se ndjehet falemnderues dhe i kënaqur që gëzon përkrahje në mbarë vendin, përkrahje të cilën z. Shala do t’ua ktheje me angazhim dhe punë për ta.

Ky është postimi i plotë i z. Shala:

Sot ne Brekoc të Gjakovës, u prita nga aktivistë dhe përkrahës të kandidaturës sime për deputet, te cilët i falenderoj pa masë për angazhimin e tyre
HSH10
#RamushHaradinaj1
#HaxhiShala10
#AAK135

SHPËRNDAJE