Ka përfunduar turiniri gjithkombëtar në futboll “Tërnoci 2018” me pjesëmarrës nga Bujanoca, Peja, Tetova, Durresi  Ulqini. Fitues është shpallur ekipi nikoqir. Turniri u hap dhe u mbyll nga kryaatri i Bujanocit Shaip Kamberi, njfotn agjencia e lajemeve “Presheva Jonë”

Enis Salihu, drejtori i Klubit Futbollistik “Tërnoci” ehste ndare i kënaqur me këtë organizim që ka tubuar shqiptarët e të gjitha trojeve tona etnike në këtë evenemnt sportiv ne Terrnoc.

Ky turnir sipas kyretarit Shaip Kamberi është organizua në jubileun e parë të ndarjes nga jeta të sportistit, trenerit, mësuesit dhe njërit ndër kontribuesit e KF Tërnocit, REXHEP ADILIT – REXHËS dhe është përkrahur financiarishtë nga komuna e Bujanoci

Sipas z.Salihu KF “Tërnoci”  shpallet kampion i turnirit gjithekombëtar “Ternoci 2018”, kurse vendi i dytë i takoi KF “Pejës”, ai i tretë u nda për KF “Tetova” ndërsa ekipi i Durrësit dhe Ulqinit u shquan per “fair play” ndërsa golshenues më imirë u zgjodh Gentrit Ebibi.

 

SHPËRNDAJE