Preshevë, 19 prill  -Qeveria e Shqiperisë – Ministria e Arsimit i ka dhene kopetenca Universiteteve qe te percaktojn kuotat per Shqiptaret e Presheves , Bujanovcit dhe Medvegjes, ka deklaruar sot per agjencine e lajmeve “Presheva Jonë” Dr Gentian Stroni, Zevends Dekan i Fakulltetit te SHkencave Mjeksore

Kjo vlene per te gjithe te interesuarit qe deshirojn te studiojn ne Shqiperi, komunat jane te obliguara te afishojn lajmerimet ne hapsirat e Komuanve dhe shkollave te mesme dhe te perpilojn lista te te gjithe te interesuarve dhe jo si here te tjera ne menyre individuale qe nuk do te merren parasysh dhe kto.

Lista e te gjithve te interesuarve per studime duhet te dergohen para dates 27 prill perndryshe do te penalizohen te gjithe mbas kesaj date dhe sdo iu jepet mundesia per studime.

Mbase dergohet lista si procedure ne mbarime te shkolles te gjithe aplikantet duhet te dergojn listen e notave ne komune dhe Komuna me personin pergjegjes duhet ti dergoj ne universitetet Shqiptare.

SHPËRNDAJE