TUBIM I DIASPORËS SË LUGINËS NË GLATTBRUG

Të nderuar bashkatdhetarë (Mërgimtarë) nga Lugina e Preshevës që jetoni dhe punoni në Zvicër, përfaqësues të shoqatave nga Lugina e Preshevës në Zvicër.

Ju ftojmë për pjesëmarrje në tubimin ”Lugina e Preshevës dhe Perpsektiva e saj” të organizuar nga SHKMT-JEHONA në Zvicër në bashkëpunim edhe me Koordinatorin për çështje të diasporës.

Në këtë tubim do të marrin pjesë Përfaqësues instuticional nga Lugina e Preshevës.
Z. Shaip Kamberi kryetar i komunës së Bujanocit
Z. Ragmi Mustafa kryetar i Këshillit Kombëtar Shqiptar për Luginë të Preshevës
Z. Dr. Durgut Aliu kryetar i shoqatës Jehona me seli në Fushë Kosovë

Tubimi do të mbahet më datën 19.01.2019 (e shtunë), duke filluar në ora 14.00.

Adresa:
Restaurant Pizzeria Glatthof, Schaffhauserstrasse 126,
8152 Glattbrugg.

Info tel. 079 759 11 50

Në emër të kryesisë së „SHKMT-Jehona“
Kryetar Musa Salihi

SHPËRNDAJE