Bujanoc, 2 maj  -Ne autobusin e “Nish-Express”  te linjes Bujanoc-Beograd udhetaret serbe sot kishin pasur nje mysafire te paftuar, tek te cilet kishte shkaktuar frikë dhe panikë. Ishte ai gjarperini i gjate prej 2 metrash te cilve ju kshte kaluar nepermjet këmbëve  per cka eshte njoftuar edhe policia, ka alarmuar tërë Serbinë, njofton agjecia e lajmeve “Presheva jonë”

 

Serbia vendi me i “pasur” me gjarpërinje – Muajve te fundit ka pasur 63 intervenime në shtatë komuna rrethin e Nishit per raste te kercnimeve nga gjarpërinjt.

Pasagjerët kihsin vënë re një gjarpër në një stacion të autobusëve në Bujanoc ne drejtim te Vranjë. Pasagjerët u zmbrapsën, kur ata ishin në ndenjësen e pasme të autobusit, e cila shkon në linjën Bujanoc-Boegrda gjarpër me pulla, rreth dy metra.

Pas daljes pasagjerët e autobusëve, alarmuar shërbimet emergjente të MPB-së dhe policisë komunale në Vranjë. Drama është ndërprerë dhe së shpejti erdhi ne ndihmë polcia dhe presidenti i Shoqatës për Mbrojtjen e zvarranikëve dhe të mjedisit Vladica Stankoviq nga Vlladiçin Hanit.

Gjatë vitit të kaluar ka pasur 63 intervenime në shtatë komuna rrethin e Nishit per raste te kercnimeve nga gjarpërinjt.

 

SHPËRNDAJE