aggalabaaKënga “Shqiptar 2” e Gold AG është larguar nga YouTube, ndërsa kjo besohet të ketë ndodhur pas padisë së mëhershme dhe kritikave të Serbise dhe Alma Lamës, ku “fyen serbet dhe abshkepuntoret e tyre deputet ne parlamentin kosovare”, shkruan agjencia  e lajmeve “Presheva jonë” e cila dite me pare kishte shkruar se “këngëtari shqiptar nga Presheva  Gold AG eshte n’zor prej Serbise dhe Lamës”

golddddMë herët, autortitet serbe ne Beogrda por edhe deputetja e Kuvendit të Kosovës kihsin akuzuar ekritkura ashpër reperit te njohur shqiptar Arian Agushit  kishte thënë se Gjykata kishte pranuar kërkesat e saj kundër këngëtarit.

Bogrdai deh deputeja kosovare kishte kërkuar qe me Gold AG te merren  gjykatat për bllokimin e këngës “Shqiptar 2”, si dhe bllokimin e llogarive bankare të reperit shqiptar.

sipjaaa

SHPËRNDAJE