kosSerbia

Lion, 19 qeshor  -Perkunder mesazheve dhe verejtjeve te UEFA-s, nje grup huliganesh qe thirren si tifozë  nga Serbia ka provkuar serish shqiptaret duke provokuar me një banderolë para Kullës se Eifellit me mbishkrmin tradiconal  qe nga okupimi i Kosoves me parrullen “Kosova është Serbi”, njofton agjencia e lajemeve “Presheva Jonë” nga Lioni e cila po ndjek ndeshjen drejt për se drejti mes Shqiperise dhe Rumanisë.

 

UEFA përmes agjencisë së lajmeve “Presheva Jonë” ne selinë Shtëpisë Evropiane te Futbollit ne Nyon ka paralajmëruar tifozët e Euro 2016 qe t ‘mos e keqpërdorin sportin, ne këtë rast futbollin nëpër stadiume gjate ndeshjeve me afishe apo pankarta te larmishme politike, raciste apo fyese.

E kontaktuar UEFA sot nga agjencia  e lajmeve “Presheva Jonë” zyrtaret e Shtepise Evropiane te Ftubllit kane phuar se kjo provkimet serbe jane te paparanishme dhe paydshim ata do te dënohen  per  “Kosova është Serbi” apo “Kosova është Serbi”,  te cilat banderola  janë provokim i madh serb.Parisshipjaa

SHPËRNDAJE