kosoalPas prvokimit te disa huliganëve serbe me banderolen “Kosova eshte Serbi” para Kulles se Eifellit, shqiptaret nu e kane lene per neser, ata kane reagur menjehere ne Lion, duke ju pergjigjur Serbisë me barderola dhe brohoritje se:  Presheva dhe Kosova jane Shqiperi !, njofton korrespondenti i agjencise se lajmeve “Presheva Jonë” nga Lioni i Francës.

“Xhamadani vija-vija” midis Francës, kallet Lyoni para ndeshjes

Atmosfera në Lyon pese ore para dneshjes ka filluar të ndizet me tifozët shqiptarë që janë mbledhur shumë orë para ndeshjes që kombëtarja e luan sonte ndaj Rumanisë. Janë tifozëria nga Prishtina, Plisat, të cilët po udhëheqin një grup të madh me tifozë shqiptar që janë ardhur nga të gjitha vendet në përkrahje të kombëtares.

Kënga që Plisat po këndojnë dhe po ushton rrugët e Lyonit është:“Xhamadani vija-vija” midis Francës si dhe tjetra   “Shqipëri ale, Shqipëri ale. Unë ty të kam nënë, ti mu djalë më ke, Shqipëri ale”…kallet Lyoni para ndeshjes.

SHPËRNDAJE