(AIK-Presheva Jone)


Traineri i At.Madridit në një deklaratë për mediat spanjolle shprehet se nëse do të luajnë në nivelet e kualiteteve të cilat i zotërojnë futbollistët nuk do ta ketë të lehtë Real MAdrid ta fitoj ndeshjen,por në qoftë se loja na del nga kontrolli,atëher i frikësohem një goleaden.

“Ne humbën nga Herkulec të hënën dhe mendoj se kjo nuk do të jetë një dëshprim për mua dhe futbollistët e mi,por përkundër kjo do të duhet ë jetë një shtytje që të punojmë përpara. Këtë gjë e din mjaftë mirë edhe Mourinho se një klub pas një humbpje mundohet ta tregoj vetën dhe ne do të përpiqemi” ka deklaruar Sánchez Flores.

Në lidhje me mardhëniet me klubin dhe se sa ndihet i sigurt në stolin e At.Madridit ai thoëtë” Nuk kam nevoj për frustrime dhe presion vetes,unë jam shumë optimistë dhe medoj se së shpejti do të jemi aty ku lypset të jemi”

SHPËRNDAJE