Pavarësisht viteve që ikin, Salma Hayek vazhdon të jetë e mrekullueshme. Aktorja 45-vjeçarja është shfaqur në një eveniment së bashku me të shoqin, duke treguar gjithë elegancën dhe sensualitetin e vet. Me një fustan të zi e të ngushtë, të hapur përpara, ajo është shfaqur mjaft seksi.
SHPËRNDAJE