Është tamam një periudhë e vështirë për yllin portugez, Cristiano Ronaldo. Pas eliminimit nga Euro 2012. ai u harrua edhe nga avioni i lojtarëve, të cilët u nisën për në Lisbona pa të. “Nuk është e drejtë”- është shprehur Ronaldo, shkova për të blerë një ëmbëlsirë dhe kur erdha avioni ishte ngritur. Farntazistit i është dashur të presë disa orë në aeroport deri në nisje. Ai u prit shumë mirë nga tifozët e tij në aeroportin e Lisbonës, por kjo gjë nuk ndryshoi aspak humorin e Ronaldos, i cili gjithë kohës ishte i vrenjtur.

SHPËRNDAJE