Kim Kardashian dhe Kanye West kanë treguar pjesën e tyre të dhembshurisë ndërsa kanë mbërritur për një vizitë në një spital fëmijës. Çifti ka mbërritur në këtë ambient për të kaluar pak kohë me fëmijët e sëmurë. Siç mund ta shikoni në këto foto, Kim duket në formë mjaft të mirë dhe e freskët ndërsa mban të veshur si zakonisht pantallonat që i nxjerrin format trupore në pah.

SHPËRNDAJE