Victoria Pendleton mund të jetë nëntë herë kampione për çiklizëm por në fund të karrierës sportive mundet menjëherë dhe lehtësisht të hyjë në botën e modës. Britanikja është shfaqur sefundi në një set fotografish të realizuara për revistën “Esquire”. Siç e shikoni Victoria nuk ka asnjë gjë të ndryshme nga një modele klasi.

SHPËRNDAJE