Cristiano Ronaldo duket se është i irituar pas deklratave të njëpasnjëshme të Mourinhos se do të largohet drejt Manchesterit duke thënë se Mourinho duhet ta harroj Manchesterin dhe të koncentrohet në Lojën e Realit.

“Ai është pjesë e themelimit të këtij suksesi dhe ne mund të shohim sukseset e tija me klubet tjera dhe duhet ti ofrojmë një mes të ngroht që ai të qëndroj edhe gjatë këtu me ne” ka përfunduar Ronaldo.

SHPËRNDAJE