(AIK-Presheva Jone)

 

Stadiumi i Real Madridit, Santiago Bernabeu, mund të riknstruktohet deri më 2013

Përveç se në stadiumin e rikonstruktuar do të kemi një  hoteli , do të bëhet dhe rifasadimi i i pjesëve të jashtme të stadiumit me anë të një konstruksioni avant-gard dhe bashkëkohorë. Projekti i planifikuar nga hierarkia e Real Madridit do të kushtojë 200 milionë euro dhe do të përfundojë në vitin 2013.

Mirëpo, para kësaj me dezajnimin e këtij projekti do të merret një prej arkitektëve më të njohur në botë, i cili do të zgjidhet nga Florentino Perez. Projekti mund të mbetet peng nëse nuk jep leje komuna e Madridit.

SHPËRNDAJE