rtestmusassnentzoriri111
restsmusa111Pronari  i restaurantit kombëtar “ILLYRIA” ne qender te Cyrihut z.Musa Komani uron 28 Nentorin – Diten e Flamurit me familje, me ekipin dhe personelin e tij prej  40 vetash ju uron nga Zemra 28 Nentorin – Diten e Flamurit klientëve te tij, shqiptarëve ne Zvicër e diaspore dhe gjithe shqiptareve ku do që janë ! Urime per shumë mote !

 

Pronari  i restaurantit kombëtar “ILLYRIA” ne qender te Cyrihut z. Musa Komani uron 28 Nentorin – Diten e Flamurit me familje, me ekipin dhe personelin e tij prej  40 vetash ju uron nga Zemra 28 Nentorin – Diten e Flamurit klientëve te tij, shqiptarëve ne Zvicër e diaspore dhe gjithe shqiptareve ku do që janë ! Urime per shumë mote !

 

Pronari  i restaurantit kombëtar “ILLYRIA” ne qender te Cyrihut z.Musa Komani uron 28 Nentorin – Diten e Flamurit me familje, me ekipin dhe personelin e tij prej  40 vetash ju uron nga Zemra 28 Nentorin – Diten e Flamurit klientëve te tij, shqiptarëve ne Zvicër e diaspore dhe gjithe shqiptareve ku do që janë ! Urime per shumë mote !

restssdrestkombb

SHPËRNDAJE