Pas spkulimeve të shtypit Italian se “Special One” po bëhet gati për ty kthyer në Itali,tani janë anglezët ata të cilët spekulojnë se Ancelotti do të vijë në vend të tij në Madrid.

“Mourinho duket se do ta lë punën e tij në gjysmë ne Madrid,disomos pas mosmarrveshjeve me shtypin spanjoll” shkruan Daily Mail.

Në anën tjetër për trainerin Italian i njëjti burim thotë se “Ancelotti është e sigurt se pas humbjes së shanceve për titull,rënjes nga Champions League dhe kupa e anglisë,në fund të sezonit do ta lëshoj Stafford Bridgin dhe duke se ai do të jetë i pari në listë për ta zëvëndësuar Mourinhon në Real”.

 

 

 

SHPËRNDAJE