(AIK-Presheva Jone) 

 

Real Madrid prej kohësh është në kërkim të një sulmuesi klasi,dhe njëri prej tyre I cili mund të bashkohet me klubin mbretëror është edhe spanjolli Llorente.

 

Florentino Perez,president I klubit mbretëror por edhe Horge Valdano,i kanë intensifikuar angazhimet e tyre për të sjellë në gjirin e klubit mbretëror sulmuesin spanjoll Fernando Llorento bëjnë të ditur burime të afërta me klubin.

 

“Si për të nxitur edhe më tepër kurreshtjen e mediave se ku kanë vajtur bisedimet mes palëve,sulmuesi spanjolli në një cfaqje nga Mariola Conterero iu ishte ulur drejtorit sportive të klubit mbretëror vetëm një ulëse prapa”

 

Burime të njëjta spekulojnë për një takim të presidentit të klubit me agjentin e futbollistit në hotelin Torre del Mirador të qytetit.

 

SHPËRNDAJE