M’KA QU NANA ME SHPËRLA GOJËN…

Ksaj i thonë ndryshe kah Presheva me shpue bira n’ujë… ha, ha, ha..Heu more Edi po edhe ty mos me të pas njeri me kë qeshet…Këto fjalë të bacit Ramë nuk janë të kqija..ani përnjmend me u baeee..s’hahen prej s’amli. Por edhe ky Rama po m duket i ka hyp skijave n mdis pranverës… Doli fjala se po shkon, po shkon n’Amerikë..nuk iu muar vesh a shkoj a ka me shkue ande…Edhe ky Ceda jovanovicka ke e i la do fjalë sikur aj Rama jonë jo do taksa jo do “tabllica..”…vërrca mërrca erdh e shkoj si syla n’Bilac. Ket Cedën e kuptojme pse foli dhe rpemtoi se tash i ka zgjedhjet ama ky Rama..nuk di cka po merret me Preshevën kur vet as Beogradi as Presheva s jane kah ja nijnë fortë, e s janë kah bojne asgjë ..vec fjalëve…do ta bojme, do ta bojme..qe sa vjet hamamin e hyrës…Kjo i bjen sikur ky Raga jonë që sja futi ktij Cedës (as nuk ja qeli derën bile) me thanë po e shtrojmë rrugën me asfallt prej Tirone në Korcë …Euu more Edi po shakaxhi je edhe ti…he narr rrofsh sa malet e zabelit…hajt more se bahet mirë, po ta ninë leje ti cka shkruajnë gazetar po ta kan inati..Po kshyre ti vlla shkruaj libra..se qent ecën e karavani leh…Të presim ne Preshevë n’mot.. ama mos hajde pa naj libër…

 

SHPËRNDAJE