Dje rrethë orës 19:00 Unioni Demokratik Shqiptarë ka dorëzuar litën e këshillëtarëve në sallën e konferencave në objektin e komunës në Preshevë.

Preshevë,Prill /AIK-Presheva Jone
Pas doëzimit dhe nënshkrimi të lisës foli kryetari I degës z.Naser Aziri I cili simpatizantëve ia uroi numrin numrin “4“ duke thënë se shpresojmë që ky numër të jetë numri I sukseseve dhe I qeverisjes më të mirë të katër viteve të ardhshme për qytetarët e Preshevës.
Kryetari I këtij subjekti z.Rahmi Zylfiu gjithashtu të pranishmëve I uroi numrin “4“ `duke I falemderuar  të gjithë aktivistët për angazhimin e tyre. “UDSH mendojmë se si gjithmonë do të ketë rrol konstruktiv dhe në interes të qytetarëve të Preshevës,qka besoj do tua dëshmojmë shpresojmë së shpejti“ ta ndër të tjera z.Zylfiu para të pranishmëve pas dorëzimit të listës.

SHPËRNDAJE