Preshevë 02 mars -Pas nje viti bashkeqeverisje te pushtetit lokal ne komunen e Presheves mes koalicionit te PVD së Riza Halimit dhe APN-së  Shqiperim Arifit sot i kane dhene fund ketij koalicioni i cili ashtu keshtu ishte i brisht, sepse dicka nuk funksiononte.  Ma mire me heret se sa vone, kane deklaruar zyrtaret e PVD-së për agjencine e lajmeve “Presheva Jonë”

 

Kooalicioni i ri ne Preshevë: PVD (Riza Halimi) – BDL (Dr.Skender Destani) dhe  grupi i PDSH i kryesuar nga Sami Salihu dhe Telat Arifi

Lajmi per prishjen e ketij kolacionit PVD-APN u konfirmuar per herë te pare krere te koalcionit te ri për agjencinë e lajmeve “Presheva Jonë” rreth orës 17h.

Mësohe tse koalicioni i ri pritet te jete PVD (Riza Halimi) – BDL (Dr.Skender Destani) dhe  grupi i PDSH i kryesuar nga Sami Salihu dhe Telat Arifi.

Do perkujtuar se me  26 prill 2016 u formua ishte themeluar koalicioni mes PVD – APN, por ende pa kalu as edhe nje vit ai thyhet për arësyera te shumta, sidomos per shkak ngecjes se shume proceseve demokratike dhe zhvillimore ne Preshevë.

SHPËRNDAJE