EUROVISION: Sipas votimit gjeopolitik RONA E PESTA – Suedia fiton ( VIDEO )

 

Për redaksinë e agjenecisë sonë u pa qartë se votimet e mbrëmshme ne Eurvision jo vetëm se ishin gjeopolItike , por edhe tendeNcioze dhe të njëaNshme ku sllavët (sikur me ato plakat ruse) mbaheshin mes veti, kurse pererendimi civilizues u duk me korrekt, siq u pa me Zvicrën, e cila dha 12 vota shqiptares Rona.
NJË PYETJE ME NJË SURPRIZË PËR JU LEXUESË, VIZITORË-e TË NDERUAR …
bëni LIKE poshtë për të vazhduar lojën, konkursin me ne…
[wp-like-locker]PO JU, MEDONI SE VOTIMET ISHIN KORREKTE DHE I NYYË NË HAK KËNGËTARES SONË RONA NISHLIUT DHE SIKUR T’MOS ISHIN VOTIMET KUTURU TË VENDEVE SLLAVE DO TË ZINTE VENDIN E PARË ?
Pra, përgjgijet i presim në redaksinëe agjencisësonë..poshte te komentet. Mos harroni se komentet me të  ira, dm th më korrekte do t’i botojmë..Nëse dëshironi na e dërgoni edhe një foto e botojmë bashkëme të.juflamdnerit për bashkëpumim !
REDAKSIA

Rona Nishliu është renditur e pesta në edicionin e sivjetmë të Festivalit Evropian të Këngës – Eurovision që u zhvillua në Baku të Azerbajxhanit.

Kënga “Suus” grumbulloi 146 pikë, dhe kështu regjistron rekord, si kënga me pozicionimin më të mirë në histori të Shqipërisë në këtë eveniment evropian.

Sikurse në natën e parë gjysmëfinale edhe në mbrëmjen kryesore të kësaj gare, përfaqësuesja e Shqipërisë bëri një performancë mahnitëse dhe mjaft emocionale, ndërsa këtë e dëshmuan edhe njëherë ovacionet e publikut gjatë kohës kur ajo interpretonte.

Sido që të jetë, edhe në këtë edicion vazhdoi politika e votimit të shteteve fqinje, megjithatë vendi që zuri Shqipëria është për t’u admiruar. [/wp-like-locker]

SHPËRNDAJE