I bie dera. Bam Bam Bam
-Kush eshte?
-Jam Shen Pjetri
-Cfare ke sjell?
…-Marihuane.
Dhe Jezusi e fut brenda.
Pas ca minutash bie dera prap. Bam Bam Bam
-Kush eshte?
-Jam Shen Antoni.
-Cfare ke sjell?
-kokaine.
-Futu dhe ti thote Jezusi.

Sapo ulen bie dera. Bam Bam Bam Bam Bam
-Kush eshte?
-Jam Juda.
-cfare ke sjelle?
Policine!!!

SHPËRNDAJE