Presidentja e konfedratës helevtike znj. Eveline Widmer-Schlumpf, nga popullata dhe politika zvicerane ka kerkuar më shumë bashkëpunim dhe frymë harmonie me sveti për t`i zgjidhur problemet bashkërisht. Keto deklarata znj. Widmer-Schlumpf  i ka thnënë mesrtine ndrrimeve të otmoteve para televizionit hstetëror (TST) drejtuar popullit,  duke shtuar se në vitin 2012 do të ballafaqoehn me një sër sfidash.

 

“Viti  2012 nuk do të jetë  bash i lehtë,  jo vetëm për ne, por për Evropëndhe  botën”, ka pohuar presidnetja zvicerane Eveline Widmer-Schlumpf. Presin shumë çështje që kekrojnë zgjidhje, ka shtuar ajo.

SHPËRNDAJE