…n’Kosovë, sikur edhe në Shqipëri vitin që lam mbrapa shpesh u kritikuan liderët apo gazetarët…sikur Berisha, Thaci, bile edhe Skenderbeu nuk u kursye, tek ne knena Mucibabës, Riza, Raga,Galipi,Shaipi…pastaj Pacolli, madje ky i fundit aq shumë e  kishin pas rrok përpara (e pata fjalën kundër tij) disa portale i bënë më shumë reklamë, se sa sherr…. dhe ja, zotnisë ja mrrini ymri te bëhet kryetar shteti e sot edhe zv.kryeministër..Kështu flasin  jangra-jungra edhe për disa gazetarë..por s’është kush kah ja varë..qent lehin e karavani ecën..Bile ky Pacolli jonë kishte thënë, se pas kalit të mirë qohet pluhur…

Po, ky kali me qenë pelë si do gazetarë, a thua cka qohet ? paska pyetur Hasa…

Hysa përgjigjet: po cka n’leshin ka me u que or, cka qohet pas një  pele? pela, pelë..qohet shurrë ha,ha, ha…ishte ky humori i vitit të ri 2012…

SHPËRNDAJE