Gjeneral Shefket Musliu dekorohet me medalje të artë dhe me Urdhërin e Pavarësisë.

Presidenti i Kosovës Hashim Thaçi sot për nderë të ditës së 5 marsit ka dekoruar  ish komandantin e shtabit të përgjithshëm të UÇPMB-së, Shefket Musliun.

Shefket Musliu dekrohet me dalje të artë dhe me Urdhërin e Pavarsisë për kontributin e dhënë për pavarësinë e Kosovës.

SHPËRNDAJE