Ulqin, 5 mars  -Një ditë pas fitores se shqiptarëve ne Tuz, kryeministri i Malit të Zi, Dushko Markoviç tha se ai nuk do të shoh objekte të egra buze detit edhe sppse dinte mirëfilli se pjesa dermuese tyre jane pronare shqiptareve. Të martën nisi aksioni policor i prishjen e se shtëpive ne Paljuskovë, ndertime keotb midis Barit dhe Ulqin. Pronari i shtëpisë së shkatërruar është një shqiptar nga Presheva që jeton në Zvicër, njofton agjencia e lajemeve “Presheva Jonë”

Mesojet se ne kete aksion moren pjese shtatë punëtorë te shoqeruart nga policia te armatosur deri ne dhembë. Ndërtesa, kishte tri kate e ndertuart ne nje komplek turistik. Me sa duket ajo është iniciuar me procedura për marrjen e një leje ndërtimi për ndërtimin e vlerë mbi 300.000 euro.

Afërsisht dhjetë vjet eshet dahsur te pritet per  miratuar këtë Plani Urban të Detajuar. Ndërkohë, mbi afer objektit te shopatri nga Pesheva jane te ndërtuara edhe mijëra ndërtime tjera pa leje, te cilat ende jane ne këmbë.Résultat de recherche d'images pour "PaljuÅ¡kovo u utorak je započeto ruÅ¡enju privatnog objekta"

SHPËRNDAJE