Preshevë, 8 shkurt  -Vala e fushtes parazgjedhore paralamentra ne Serbi desh e padesht ka perfshire diteve te fundit edhe mediat. Keshuit  presidenti serb Tomislav Nikolic hesteshkuar me disa media serbe ja paskan gjetur nje psot ne Rusi, per ambasador në Moskë. Sipas Nikolci eshet ky një trillim dhe i imagjinuar (izmišljenje) për intersa te dikujt, raporton Sputnjik, trasmeton agjencia e lajmeve “Presheva jonë”

“E imagjinuar me qellim që te”me  nënvlerësojnë mua  si një njeri i cili vetëm duar të rrëmbej diçka. Pse nuk shkrujane se  SNS i kam vënë kushte të tilla”, ka thënë Nikoliq për  Sputnjik.

Në edicionin e sotëm të “Blic” njoftoi sipa sburimeve te sdaj, se  Nikoliq pret te ejte”ambasador në Moskë, nëse jo kandidat SNS për Presidentin e Serbisë si dhe ajo e djalit të tij Radomir, në këtë rast, kërkon funksionin e besueshme si kryetar i parlamentit.

“Blic” thekson se Moska zyrtare mbështet kandidaturën e Nikoliq është i gatshëm për të ndihmuar në fushatën e tij. Sipas informacioneve nga burime diplomatike të gazetës “Rusia inkurajon Nikoliq se nëse nuk ka kandidat SNS, të krijojë një parti dhe unë eci në fushatë.”

SHPËRNDAJE