Preshevë, 28 janar -Në ndërtesën e Kuvendit Komunal të Preshevës, një votë e përsëritur mbahen në vendvotimin numër pesë. Zecir Miftari, kryetari i komisionit zgjedhor komunal, i tha agjensisë se lajmeve “Presheva Jonë” se votimi po zhvillohet pa probleme.

 

SHQIPERIM ARIFI KA GJASA TE MEDHA TË MERR ULESEN E KRYETARIT

Por shume votues (kupto nga 9.000  sish) ju jane drejtuar agjecnise me nje ser pyetjesh se nga shkoi vota jonë, a eshte ky vend demokratik a jo?.. ASs ne vet nuk dinim cfare t ju pergjigjeshim sespe ashut keshtu nuk jemi kompetent. Të vetmen ndihme qe i benim, duke sygjeruar ata t’i drejtohen gjykatës dhe komunes..

Sidoqftë, vete shtyerja e rizgjedhjeve 2-3 here (pas viti te ri, 14 janar , 24 janar nga qyetaret gjithëcka eshte e kuptueshme siq thone edhe serbet “kuva se nesto” (po zihert dicka)

Raundi i dytë i zgjedhjeve të parakohshme lokale në komunën e Preshevës po mbahet në vendvotimin numër pesë, me 1.443 votues të regjistruar, sepse në ditën e zgjedhjeve vota u ndërpre për shkak të mosmarrëveshjeve midis anëtarëve të këshillit të zgjedhjeve.

Komisioni Komunal i Zgjedhjeve në Preshevë pritet të njoftojë rezultatet përfundimtare të zgjedhjeve të parakohshme lokale në ditën pas mbylljes së qendrës së votimit.

38,860 votues u regjistruan në listën e votimit të komunës së Preshevës, ndërsa pjesëmarrja në zgjedhjet lokale më 24 dhjetor, sipas të dhënave të Komisionit Komunal të Zgjedhjeve, ishte 49%. Sipas gjitha gjasave Shiperim Arifi nga APN ka gjasa ta marre uilesen e kryetarit te komunes, per cka njeri me stafin e tij kane punuar per ket dite…

SHPËRNDAJE