Résultat de recherche d'images pour "shaip kamberi jonuz musliu"Bujanoc, 28 janar  -Komuna e Bujanocit ka vleresuar larte rolin dhe kontributin e avancimit të pozitës së shqiptarëve ne Luginën e Preshevës djhe jane shprehjur mirënjohës nadj presidentit fundit të vdekur të Kuvendit Lokal dhe Këshillit Kombëtar të Shqiptarëve Jonuz Musliu, njofton agjencia e lajmeve “Presheva Jonë”

 

Serbet flake per goje po qesin, pse Komuna e Bujanocit i dhuroi Mirënjohje per Kontrbutin e Jonuz Musliut 

“Kontribut në zhvillimin dhe promovimin e respektimit të të drejtave kombëtare, demokratizimin e shoqërisë dhe përmirësimin e gjendjes së shqiptarëve në Bujanoc” thuhet në Falenderimin e Komunes, mirënjohje kjo dhurauar  familjes nga kryetari i komunës Shaip Kamberi, nekyatar i PVD-së.

L’image contient peut-être : 1 personne, fleur, plante et intérieur

Me shumë emocione familja Musliu e shoqëruar nga kryetari Shaip Kamberi, vizitojnë zyren e të ndjerit, Jonuz Musliu

L’image contient peut-être : personnes assises, table et intérieur

Pas ndarjes së mirënjohjes “post-mortem” për kryetarin Jonuz Musliu, kryetari Shaip Kamberi, i shoqëruar me anëtarët e familjes Musliu, vizituan edhe zyren e kryetarit të Kuvendit Komunal të Bujanocit, zyre kjo, ku punoi për shumë vite, i ndjeri Jonuz Musliu.

Përkundër shumë emocioneve të të pranishmive, ata me një minutë heshtje, nderuan veprën e Jonuz Musliut.

Kryeshefi për tatime dhe taksa pranë Administratës komunale, Zulqefli Sherifi, me shumë emocione kujtoi takimet e përditshme të zhvilluara në atë zyre me kryetarin Musliu.
Ndërsa, bashkëshortja e kryetarit Jonuz Musliu, përkundër pikëllimit të thellë, lutej që nipi i tyre, Joni, një ditë të arrijë në pozitën e gjyshit. Fatlum Musliu, djali i madh i Jonuz Musliu, deklaroi se: “Ai fizikisht nuk është mr neve, por rrugën e tij me e vazhdu, për shqiptarët e Kosovës Lindore” – deklaroi Musliu.

L’image contient peut-être : 4 personnes, intérieurPor duket se serbet nuk jane te kenaqur me këte veprim te komunes. Keshbtu sipas Zëvendës Kryetari i Bashkisë Stojance Arsic, vendimi për falënderim është bere nga vete Kryetari, qe dukket nje lloj distancimi nga kjo mirënjohje. Derisa nga Tirana e Prioshtina eshte leruar lart vepra dhe kontriubio kombetar nga lufta e deri tek fumksionimi KKSH-së te cilave ju printe  i ndjeri Jonuz Musliu, nga Presheva ende ska ndonje mrënjoihje te tillë?! i cili madje shpesh ishte ne thumb te kritikave sa nga serbet aq edhe nga disa albanofon-e simdosm kur fliste per bashkrimine Lugines me Kosoven, Skdenrebun ne Nish apo Referendumin e 1-2 marsit 1992?!

“Ky lloj i mirënjohjes nuk duhet të kalojë asnjë Këshilli komunal nuk është Parlamenti, Presidenti mund të me nismë ne emer te vet për t’u dhënë falënderim”, shpjegoi Arsiq. Zëvendëskryetari beson se nuk ka asgjë të diskutueshme në mirënjohje.

Këshilltari “Lista Serbe”, e cila merr pjesë në qeverinë, Nenad Tasic, na tha se “hera e parë që ai kishte dëgjuar për falënderim” dhe “Lista Serbe” nuk ka të bëjë me të.Résultat de recherche d'images pour "shaip kamberi jonuz musliu"

SHPËRNDAJE