Naim Sadriu, anëtar i kryesisë së OKF-së i cili ndau edhe këto shpërblime tha për agjencinë « Presheva jonë » se me keto shpallje të sportitëve më të mirë në Preshevë do të vazhdohet meqë tashme ky aktivitet sportiv me karekater lokal ka marrrur formën tradicionale. Z.Sadriu njëkohësisht ka falenderur gjithë sponsorët dhe mediat që kanë mbështetur dhe mbuluar këto aktivtete sportive.

Preshvë, 25 dhjetor /AIK-Presheva Jonë

Organizata për Kulturë Fizike (OKF) në Preshevë, ka bërë përgjedhjen e dhjetë  sportistëve më të mirë të Preshevës për vitin 2011 të të gjitha diciplinave. Në këtë evenement sportiv kanë marrur pjesë përfaqësues të gjitha kultuarave sportive dhe veteran të sportit preshevarë te  cilëve po ashtu u janë ndarë cmime dhe mironje për rolin dhe angazhimin e tyre permanent në avancimin  e sportit në Preshevë. Armend Ibrahimi, sekretar i OKF-së ka theksuar se mirnohjet ju dhanë atyre soprtistëve që e merituan dhe me aktivtete tyre u bënë të  njohur në diciplimanat të cilëve ju takojnë duke nu nisur nga ajo e futbollit, basketbollit, atletikës deri tek ajo e shahut..

Naim Sadriu, anëtar i kryesisë së OKF-së i cili ndau edhe këto shpërblime tha për agjencinë « Presheva jonë » se me keto shpallje të sportitëve më të mirë në Preshevë do të vazhdohet meqë tashme ky aktivitet sportiv me karekater lokal ka marrrur formën tradicionale. Z.Sadriu njëkohësisht ka falenderur gjithë sponsorët dhe mediat që kanë mbështetur dhe mbuluar këto aktivtete sportive.

 

JA LISTA E SPORTISTËVE MË TË MIRË TË PRESHEVËS PËR VITIN 2011

  1. Gentian Ibishi , futbollist KF « Hajduku »
  2. Feti Salihu Klubi i Vlejbollit « Flaka »
  3. Avni Halimi, ping-pong
  4. Lulzim Isufi-portier
  5. Urim Aliu KF « Bukuroca »
  6. Pëllumb Ahmeti , basketboll
  7. Isuf Kasumi, në shah
  8. Armend Dalipi, atletik
  9. Argjent Esati, karateist
  10. Admir Beiqir , futbollist dhe Nexhat Halimi, talenti i Arsenalit.
SHPËRNDAJE