Është koha e Krishtlindjeve një moment i përshtashëm për të kaluar kohë të lumtura me familjen e tij, Justin Bieber dhe ai e din ketë, por ai në Toronto, Kanada vuri bagazhin e tij pak ditë më parë për të kaluar festat me familjen e tij. ..E dashura Selena Gomez është kthyer në frymën e Krishtlindjeve duke ndarë  kohë  me motrën e tij të vogël që don pa mas.ë

Në të vërtetë, duke i dhënë një koncert humanitar për të promovuar strehimore dhe më në përgjithësi adoptimin e fëmijëve, këngëtari 17-vjeçare ka ofruar një shfaqje me rastin e festave të Krishtlindjeve për të gjithë tifozët e tij në Kanada, në  vendin e lindjes. Për shembull, ai gjatë  ketij koncerti ka  shfrytëtzuar  rasti ta przentoj Jazmyn, motrën e tij , bukrushoen e e vogël 4 vjeçe,  e cila nuk hezitoi për të kënduar me të vëllain e saj, ylin botëror të muzikës.

SHPËRNDAJE