Preshevë, 28 shkurt  -Në njeren nga shkollat shqipe në stacionin hekurudhor të Preshevës (e banuar me serbë e shqiptar)  janë pare grafite fashiste dhe parulla “Srbija”,  “Brothers Serbia-Rusia (Vëllezërit Serbo-rus) si dhe mbihskrime me SSSS (CCCC) grafite keto serbe te njohura dikur në Kosovë, njofton agjencia e lajmeve “Presheva Jonë”.

 

Autoret e ketyre grafiteve ende janë të panjohur. Ndersa kyretariu i KKSH-së z.Joinu Mlsu i ka denuar keto gafite sipas te cilit jane provokative dhje nuk i nhmojne stabniliteti ne rajon. Lidhur me ekto provikime te radhes me grafite fashiste dhe shovensite me simbole serbomedha janë njoftuar organet kompetente dhe ato policore te cilat po hetojne rastin.

SHPËRNDAJE